28.7.2011

Hyviä kylpyhuonehankintoja

Remontin jälkeen kylpyhuoneemme parhaita puolia ovat mielestäni olleet isot kiintokalusteet, jotka kätkevät sisälleen niin pyykin kuin pyykinpeskoneetkin. Ensin ajattelin, että huone muuttuu todella pieneksi ja ahtaaksi, mutta toisin kuitenkin kävi. Kalusteet eivät tee huoneesta yhtään ahtaan oloista, päin vastoin, ilme on paljon tilavampi kuin ennen remonttia. Suureksi osaksi sen vuoksi, että huone pysyy nyt siistinä.

Ennen likapyykki tursusi korista rumasti ja kori vei tilaa kylpyhuoneesta. Lisäksi puhdasta pyykkiä piti kuivata rumilla telineillä, jotka olivat aina tiellä. Suht pienessä kylpyhuoneessa ei mahtunut tekemään mitään muuta. Suihkuun mennessä piti siirtää telineet olohuoneen puolelle, ja taas suihkun jälkeen takaisin. Kylppäri oli aina karsean näköinen.

Taas monta koneellista pyykkiä pestyäni, olen yhä ja edelleen sitä mieltä, että satsaus kuivausrumpuun ajaa asiansa kyllä mennen tullen. Kylpyhuone on siisti ja pyykin pesukin on huomattavasti vaivattomampaa.

4 kommenttia :

 1. Toimiva kylppäri on kyllä a ja o. Hienosti onnistunut remontti teillä! Olen usein miettinyt, miksi pyykkihuolto on pääsääntöisesti kylppärissä? Meillähän se on nyt kätevästi keittiössä. http://verawanda.blogspot.com/2011/03/pyykkimuijan-loyto.html
  Seuraavassa kodissa onkin kriteerinä, että kodinhoitohuone ei saa olla samalla saunan pukuhuone. Kriittisiä vai mitä :)?

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään kriittistä, samoja kriteereitä oli minullakin. Ja uudessa onkin aivan erillinen kodinhoitohuone (ei edes kulkua kylpyhuoneseen).

  VastaaPoista
 3. Todella toimiva ratkaisu niin käytännön kuin ulkonäön kannalta. Tummia sävyjä tasapainottaa kauniista puhdas valkoinen. Kerrassaan kaunista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ollaan kyllä tosi tyyttyväisiä itsekin.

  VastaaPoista