17.6.2012

Dublinin ympäristössä






Reissun toinen päivä meni tutustuessa Dublinin lähiympäristöön. Ostimme päivän lipun lähijunaan ja valitsimme reitin, jonka matkasimme päästä päähän. Ensimmäinen etappi oli Dublinin eteläpuolella oleva rannikkokylä Howth. Howthissa oli kauniita maisemia, satama ja... no, paljon paljon kissan kokoisia lokkeja. :)



Seuraavaksi ajelimme junan pohjoiselle päätepysäkille Brayhin. Tänne päästyämme olimme aivan jäässä kylmästä junamatkasta (ilmastointi meni kylmemmälle sitä mukaan kun vauhtia tuli lisää), joten juoksimme suoraan rannalla olevaan pubiin lämmittelemään. Pubissa oli mahtava pikkukylän tunnelma. Perheet olivat tulleet selkeästi töistä ja kouluista sinne syömään ja viettämään aikaa yhdessä, osa seurasi meneillään olevaa peliä, osa seurusteli. Takkatulen lämmössä nautimme todella hyvät Irish Coffeet ja jatkoimme matkaa. Tämän jälkeen kävimme italiaisessa pikku puodissa, josta sai ostaa viiniä ja italialaisia herkkuja, ja jossa oli myös viinibaari. Paikan omistaja oli aivan uskomattoman ystävällinen italialainen nainen, joka kohteli meitä kuin kukkaa kämmenellä. Nautimme lasit viiniä ja ostimme häneltä juustoja matkaevääksi. Reissun jälkeen vielä söimme illallisen Temple Barin alueella. Hieno päivä. :)


kuvat: Canon EOS 7 D (17-55 mm f/2.8)

2 kommenttia :

  1. Aika epäreilua laittaa tällaisia kuvia blogiin juuri silloin, kun olemme päättäneet viettää kesäloman Suomessa.

    *Huokaus*

    Tuonne pitää ehdottomasti päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka oli kyllä hieno! Mutta joo, eiköhän se ollut minunkin kesälomani siinä, että ei tässä hurrailemista enää ole. :)

      Poista