21.10.2012

Sunnuntai ja kiitos!


Vaatesäilytys on edistynyt viikonlopun aikana kivasti kohti inhimillisiä olosuhteita. Osa kalusteista on vielä kasaamatta, mutta suurin osa on valmiina ja täyttyy pikku hiljaa. Muutenkin yläkerran remontti on edistynyt hyvin tänä viikonloppuna. Alkuperäinen suunnitelma nukkua vielä tällä viikolla omassa makuuhuoneessa ei nyt kuitenkaan toteutunut. Mutta ei haittaa. Nyt ollaan jo niin lähellä maalia, että mikään ei voi enää lannistaa.

idsalaatti
Tein eilen pitkästä aikaa lihamureketta. Syömme hyvin harvoin perunoita/riisiä tai pastaa. Normaalisti lihan tai kalan kaverina on kasviksia ja/tai salaattia. Tällä kertaa oli molempia, koska hetken mielijohteesta heitin murekkeen kaveriksi uunivuokaan myös kirsikkatomaatteja.
Halkaisin ensin tomaatit, pilkoin joukkoon valkosipulin kynsiä (tällä kertaa olivat purkissa, joten lisäsin purkista myös yrttimaustettua öljyä), lisäksi vielä valkosipulirouhetta, aromisuolaa ja ripaus sokeria. Nämä olivat uunissa (250 astetta) noin kymmenen minuuttia. Lautaselle kaveriksi vielä tuoretta basilikaa ja avot. Maistui yhdessä fetasalaatin ja murekkeen kanssa.



Ja vielä se kaikista iloisin uutinen. Sain yllättäin kutsun Glorian Blog Awardseihin. Olen kuulemma saanut kovasti ääniä teiltä lukijoilta, vaikka en ole ollut edes ehdolla koko kisassa. Siis aivan mieletöntä. Eli iso, iso, ISO kiitos kaikille äänensä minun pienelle blogille antaneille!!! Vieläkään ei ole liian myöhäistä äänestää, ja äänen voi antaa täällä. Valitettavasti joudun kyllä itse tilaisuuden nyt passaamaan, koska olen jo muilla reissulla silloin. Harmi, olisi varmasti ollut mielenkiintoinen tapahtuma. Paljon kaikkea kivaa on tapahtunut, ja tapahtumassa ja tapahtumaisillaan jaajaajaa... ei voi kuin olla tyytyväinen :) Tämä oli hyvä viikonloppu.

Kivaa sunnuntain jatkoa ja reipasta alkuviikkoa!

kuvat: Canon EOS 7D (50 mm f/1.8)

13 kommenttia :

  1. UPEA BLOGI, KERRASSAAN HIENOJA KUVIA!
    XX

    VastaaPoista
  2. Waude mitä uutisia, onnea! Niin ne vaan asiat ja tavarat loksahtelee paikoilleen!

    Mietin, että eipä meilläkään ole mureketta tehty aikoihin, vaikka häissämme lupasin tehdä sitä joka tiistai :). Taidanpa ylihuomenna repäistä.

    Hieno, uusi otsikko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun se on tänne kirjattu, niin pakkohan sun on se tehdä. Odotan tiistaina mureke-postausta!! =)

      Poista
    2. Tulin vaan ilmoittamaan, että tänään on tehty mureke. Mutta postausta ei tule. Odotan sitä kurssia, jotta innostun taas kuvaamisesta.

      Poista
    3. Menit siis tekemään tiistai-murekkeen maanantaina? Maistuko se samalta? :)
      Joo, kurssia odotellessa täälläkin. Alkais jo!

      Poista
  3. Nams, mureketta! :P Mureke on kyllä sellanen ruoka joka jotenkin ihmeellisesti aina multa unohtuu ja sit ku taas jonkun kuvissa sitä kuolaan ni muistan sen olemassaolon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän sama homma, sen aina hetkeksi unohtaa, kunnes sitten yhtäkkiä taas muistaa, että sellainenkin herkku on olemassa.

      Poista
  4. Hei sinne,
    ajattelin vihdoinkin ilmoittautua lukijaksesi, silla olen huomannut vierailevani taalla seka toisessa blogissasi suht saannollisesti. Remonttiprojektinne kiinnostaa ja sisustus nayttaa kauniilta. Meilla remontti on vasta alkamassa...

    Terkuin,
    Paula
    www.a-little-glitter.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, ja tervetuloa seurailemaan. Käynpäs vastavierailulla :)

      Poista
  5. Herkullisen oloinen ruoka, mieliaineksiani! Ja hei, te olette Ticklerin kanssa menossa kurssille - toivottavasti on hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki missä on valkosipulia, on hyvää! :)
      Joo, marraskuussa alkaa kolmen viikon intensiivi kurssi. Toivotaan, että on antoisa.

      Poista