20.4.2013

My station!






Heipsan! Täällä on taas viime ajat ahkeroitu niin remontin, kalustamisen, kuorotreenien kuin töidenkin osalta. Että ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia. Eilen kuitenkin juhlittiin tupareita vol. 1 ja tänään kaverin kolmikymppisiä, että on tässä onneksi pientä hupiakin töiden lomassa.

Joku oululainen ehkä bongasi asuntomme Kalevasta tässä alkuviikolla, mutta itse asiassa niidenkin kuvausten jälkeen on jo tapahtunut sitä sun tätä. Mutta niistä lisää myöhemmin, nyt tähän tämän päivän asiaan... Tilasin FDS:n -20 % alennuksesta lisää Stringiä taloon ja tämä kappale pääsi pukeutumistilaan meikkaus- ja kampaus-stationiksi. Hyvin mahtui laatikoihin meikit ja hiustenlaittovälineet sekä kaappeihin korut jne jne.... Kaiken lisäksi vielä jouduin täyttämään kaiken omaisuuteni tähän kalusteeseen, kun yläkerran vessa ei ole valmis. Mutta jatkossahan sinne menee sitten mm. sellaiset tarvikkeet mitä ei joka päiväisessä käytössä tarvitse. Ajaa asiansa täydellisesti ja voi että kun se hivelee silmää... Tämä tyttö niin tykkää!

20 kommenttia :

  1. Ihana! Milloinkahan minun station olisi valmis. Suunnitelmissa on rakentaa meikkitila pukeutumishuoneeseemme, mutta pihakustannukset taitavat ohittaa meikkipaikan. Ehkä syksyllä... Kivaa lauantaita! Ja Kalevan juttu oli kiva:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)
      Ja milloinkahan puolestaan täällä päästään pihan kimppuun... töitä riittää....

      Poista
  2. Täällä onkin jo kaipailtu teidän kotipostauksia. Ihania kuvia. Näissä näkyy, miten hyvin tuo teidän vaatehuone on suunniteltu isoine peiliseinineen. String on kaluste, jolle olen lämmennyt vasta viimeisen puolen vuoden aikana, mutta nyt onkin jo täysi kuume päällä. Se olisi täydellinen säilytysjärjestelmä meidän yläaulaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt niitä tuli.. ollut vähän hiljaiseloa tässä kevätkiireiden vuoksi. Tämän kommentteihin vastaaminenkin tulee "hieman" jälkijunassa... :) Itsekin löydin tuon Stringin, tai siis niinku että se kolahti vasta työhuonetta suunnitellessa ja sinne kun sitä sai, niin tuntuu että lisää vain haluaa.

      Poista
  3. Voi sinua onnentyttöä! Ihana, ihana, ihana pukeutumishuone. Peili, String, avaruus, vaaleus ja valoisuus. Kyllä nyt silmä lepäsi. :)

    VastaaPoista
  4. Oi! Kyllä on luksusta! Ja niin ihanan valoisaa.

    En tiedä olenko ehtinyt vielä kertaakaan kommentoimaan, kun vasta hetki sitten blogisi löysin. Jäin koukkuun remontin vaiheisiin ja likkauduin lukijaksi ;)Kivoja valintoja olette tehneet.
    (Mun laho pää ei muista blogien nimiä kovin hyvin, joten tämä lukija mahdollisuus on huippu juttu!)

    Löytyykö blogia (reilusti) taaksepäin selaamalla informaatiota millaista taloa/asuntoa remontoitte? Eli minkälainen talo ja kuinka laaja projekti teillä kokonaisuudessaan onkaan.

    Aurinkoiset ja lämpimät terveiset Meksikosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, ja tervetuloa lukijaksi!
      Löytyy varmastikin tietoa historiasta projektistamme, ja varsinkin Kaaokseta Kodiksi-blogin puolelta löytyy hyvin infoa mitä kaikkea ja millä laajuudella on tehty. Mutta siis 1982 rakennettu, 142 neliöinen tiiliverhoiltu talo rinteessä (split level) ja kahdessa kerroksessa. KAIKKI on purettu pois ulkokuoria myöten ja rakennettu uudelleen käytännössä, koska teimme höyrysuluista lähtien rakenteetn uusiksi. Lisäksi on lisätty mm. koneellinen ilmastointi. työnsarkaa on ollut... ja on edelleen. =)

      Poista
  5. Kaunista ja valoisaa! Hauskaa seurata teidän remonttia, kun itse remontoin suurinpiirtein samanikäistä taloa, johon muutettu melko samoihin aikoihin kuin tekin. Tyyli on tosin hieman eri ja meillä mennään pelkillä pinnoilla (ja niissäkin tuntuu olevan ihan hirveästi tekemistä!) :)

    Sun vanhasta WC-kuvasta (ilmeisesti edellisestä asunnostanne) inspiraation saanut vessaremontti on mun remonttilistalla ensi kesänä...en oo kyllä koskaan nähnyt kauniimpaa vessaa kuin ko kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vessa on vanhasta asunnostani. Kiva että tykkäät, saa käyttää inspiraationa. =)

      Poista
  6. Ihan mieletön station! Ihan to die for <3

    VastaaPoista
  7. Tämäkin tyttö tykkää!

    Ja olipas kiva juttu Kalevassa. Meinasi mennä aamukaffet väärään kurkkuun, kun hihkuin Ukkoselle, että tuu ny kattoon!

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka kaunista. Ja kuinka upeat kuvat!

    VastaaPoista
  9. en kestä! aivan ihana, ihana, ihana. terkkuja täältä vaateläjien keskeltä. :D

    VastaaPoista
  10. Toi sisustus on niin ihana. Tykkään ihan hirveästi noista stringhyllyistä ja miten noita sää älyttömästi muutettua. Itse jos hankkisin noita, haluaisin ehdottomasti ainakin lehtihyllyn itselleni.

    VastaaPoista