25.6.2013

Verhot vaihtuu silmissä


Sain tosiaan juhannuksen aikaan vihdoin otettua ompeluspurtin ja surruuttelin niin kauan kuin lankaa riitti. Eihän sitä riittänyt lähimainkaan koko kangaspakkaan, mutta alkuun pääsin kuitenkin. Koko alakertaan tulee siis kuvassa näkyvää Vallilan Danis kangasta, johon on sitten helppo yhdistellä muitakin verhoja ja tekstiilejä. Danis-kankaassa on kiva struktuuri ja se on juuri sopivan paksua.... tai ohutta, kuinka sen nyt haluaa ajatella. Koska en saanut lähimainkaan tarpeeksi kangasta ommeltua valmiiksi, lisäsin testiksi sekaan vanhan Marimekon Kaivo-verhon.

Tänään innostuin testailemaan muitakin kaapista löytyviä verhoja. Vallilan Pengerkatu toisi kivasti vähän väriä tilaan. Tykkään kovasti verhossa olevasta oranssin sävystä.

Voittajaksi tänään kuitenkin taisi nousta Vallilan Käpy-kangas, joka on ihanan raikas ja vaalea, mutta tuo kuitenkin jotain pientä kivaa muuten valkoiselle verhoseinälle. Minulla on tätä kangasta itseasiassa vielä vähän jäljelläkin, joten voisin surrauttaa siitä vielä tyynynpäällisen sohvalle.

Ja taas pääsi ennenkin kehuttu Loisto-ostos näyttämään parhaat puolensa, kun piti verhoista pahimmat taitokset ja rypyt silittää. Homma onnistui hyvin verhojen ollessa paikallaan. Ei ole tämän silityskeskuksen ostoa tarvinnut harmitella yhtään, todellakin niitä parhaita tekemiämme ostoksia arjen pyörittämiseen.


9 kommenttia :

 1. Näyttää niin täydelliseltä!!! Kaikki kankaat sopii kaveriksi. Mistä olet noi kuusikankaiset tyynyt ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Fine Little Dayn tyynyt. Itse tilasin suoraan sieltä, saa joistain suomalaisistakin nettikaupoista... Tuolla hakusanalla varmasti löytyy.

   Poista
 2. Samaa mieltä. Ihana kuosi tämä viimeinen!

  VastaaPoista
 3. Kaikki kankaat on kyllä ihania, mutta nuo kävyt, niin kaunista! :)

  VastaaPoista
 4. Molen niiiiin katteellinen tuosta Käpy-kankaasta :) Sitä ei nääs saa ennää mistään... Oisin melekosen europinon valamis yhestä olohuoneen verhosta maksamaan, aletaanko kaupoille? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aletaan vain, jos sillä hinalla pääsee esim. Malediiveille.... ;)

   Poista
  2. Elikkäs lottoa vetämään 😉

   Poista