5.10.2013

Saunatilan uusi hyllykkö

Olemme kovasti kaivanneet hyllytilaa pesuaineille saunatilaan. Luhdan pärekorit toimivat hyvin väliaikaisratkaisuna, näyttävät kivoilta ja sopivat tyyliin. Kuitenkin tavaroiden kaivaminen niistä suihkun aikana oli hieman vaivalloista. Ideoimme tovin seinähyllyajatusta, jossa olisi usemamman kokoisesta, syvyisestä ja mallisesta laatikosta kasattu kokonaisuus. Alunperin nämä laatikot oli tarkoitus tehdä alusta saakka itse, mutta sitten törmäsimme Bauhausin reissulla näihin laatikoihin, joista pikku tuunauksella sai sitä mitä haettin. Laatikoista sahattiin kantokahvat pois ja ne käsiteltiin värittömällä Liberonilla kosteutta kestäviksi. Tämän jälkeen vain sommittelu seinälle ja kiinnitys. Pärekorit siirsin kuivan tilan puolelle Minimi-jakkaroiden kaveriksi. Näissä säilötään mm. vieraslaudeliinoija sekä vähemmän tarvittavia kylpytarvikkeita.

16 kommenttia :

 1. Hienot! Tuon tyyppisiä suunnitelmia mullakin on kolmen Alkosta saadun viinilaatikon varalle. Kunhan vain kävisin toimeen... ;)
  Silja / mintunmustaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vau! Siis oikeasti ihan todella hieno kokonaisuus!!!

  VastaaPoista
 3. Tosi upeat tummaa seinää vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minäkin tykkään että just tuo seinän tummuus tekee kokonaisuudessa kyllä ison osan.

   Poista
 4. Tosi upeaa! Siis saako puusta kosteaan tilaan sopivaa käsittelemällä sen ihan itse? Liberonin petsit ja muut ovat kyllä tuttuja, mutta tällaisesta käsitttelystä en ole kuullutkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liberonin Finishing Oil on se tuote, jolla nämä, ja mm. saunan lauteemme on käsitelty. Ei tee varmaan kokonaan autuaaksi, mutta auttaa.

   Poista
 5. Oi ku on makeet! Tää oiskin hyvä ratkaisu meille ullakolle. Hmm.

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä tosi hieno hyllykkö! Kuinka ootte sen kiinnittäny seinään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, ja pahoittelut, että unohtui vastata tähän!! =/
   Hyllyt on kiinnitetty seinään kosteuden kestävällä liimamassalla.

   Poista
 7. Aivan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! Minäkin haluaisin tietää miten se on seinässä kiinni, kun ei näy ruuveja..? Laatikot ovat vissiinkin keskenään kiinni ruuveilla? Jospa tuollainen sopisi valkoisellekin laattaseinälle jotenkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisissaan ovat kiinno ruuveilla ja seinässä liimamassalla.

   Poista