31.5.2014

Valmistujaispäivää

Tänään juhlittiin serkkuni ja kummipoikani valmistujaisia ja nautittiin herkkujen täyteisestä kahvipöydästä. Muuten viikonloppu onkin mennyt verhoja ommellessa (kyllä, olen ottanut itseäni niskasta kiinni) ja kotona siivoillessa. Tämän hieman sateisen juhlapäivän asuksi valikoitui WHBM:n mekko sekä uusi Tiger of Swedenin trenssini. Vaalea trenssi on ollut ikuisuushankintojen listallani jo kauan. Pariisista löysin erittäin hyvän hätävaran Mangolta muutama vuosi sitten, mutta se on hivenen liian tiukka minulle harteista eikä täten se miuluisin takki. Tämän trenssin löysin Pukumiehestä ja tässä tykkään sen yksinkertaisesta muodosta, ihanasta vaaleasta sävystä sekä skarpista pystykauluksesta. Tänään mentiin takki auki, joten sidoin vyön takin taakse pois tieltä. 

Hankinnat täydelliseen ja toimivaan vaatekaappiin: Vaalea trenssi CHECK

Ja se Mangon trenssi... Sen voi nyt napata itselleen ensi lauantain kirpparilla!
Muutamia pöydättömiä paikkoja on vielä vapaana, laitahan viestiä ja varaa paikkasi. On muuten äärettömän käteäviä nuo yllä olevassa kuvassa näkyvät, kengän pohjiin tarralla laitettavat liukuestot. Loistavat korkkareihin, joissa ei ole mitään tarttumapintaa ja joilla pitäisi häissä ja muissa kissanristiäisissä pysyä liukkaalla lattialla pystyssäkin. Ja pysyy muuten paikoillaan. Nämäkin kengät on monta monta vuotta vanhat ja siellä ne vain pysyä napottavat. Tajusin myös tässä pari päivää sitten, etten olen ostanut kenkiä sitten sen jälkeen kun tulin raskaaksi. Vasta nyt alkavat kaikki vanhat kenkäni taas mahtua jalkaan (luojan kiitos jalkani siis palautui samaan kokoon kuin ennen raskautta), eli voisin alkaa oikeasti miettimään tuota kenkävaraston päivittämistä. Voisinkin tehdä täydellisen vaatekaapin kenkähankinnoista oikein kollaasin ja tämän jälkeen suunnata oikein asian kanssa kenkäkaupoille. 

Onnea kaikille valmistuneille ja ihanaa kesälomaa kaikille, joilla sellainen riemu tänään alkoi! 

8 kommenttia :

 1. Mitä kokoa myymäsi trenssi on? Jos olisi minulle soppeli niin voisin kyl mielelläni "varata" sen itselleni jos hinta on kohillaan. Ostin hulluilta itselleni mustan trenssin enkä oikein tykkää siitä ollenkaan. Ihanat vaatteet sinulla, todella upea mekko. Nähdään lauantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on M kokoa. Tykkäisin siitä muuten tosi paljon, mutta tosiaan vähän kinttana. Varsinkin siis jos on paksummasti alla vaatetta. Meidän Pariisin kuvissa se vilahtaakin, jos haluat käydä vilkuilemassa.

   Poista
  2. http://luumutar.blogspot.fi/2011/03/viimeista-pariisi-paivaa-viedaan.html

   Poista
 2. Takki näyttää kyl ihanalta, voi olla kyllä hieman iso mulle. Ollaan Karlan kans aika lailla samaa kokoa, olenkin häneltä ostellut paljon vaatteita. Mutta mielelläni kyllä vilkaisen takin ja kaikki muutkin ihanuudet mitä tuot myyntiin. Viime syksynäkin muistelen rohmunneeni sinulta paljon ostettavaa :)
  Ihania Pariisin kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu sinulla ja kaunis olet itsekin! Ensi lauantaina on tosiaan kirpparipäivä! Toivotaan, että sää olisi kaunis :) Mihinkähän sinne torin lähelle voi jättää auton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Auto pitää jättää jollekin lähiparkkipaikalle, torille ei saa autoja tuoda. Siinähän on ympärillä kyllä parkkipaikkoja paljonkin (maksullisia toki kun on lauantai)....

   Poista
 4. Ok. Mies taitaa nakata minut ja kirppiskuorman paikan päälle...Kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista