8.6.2014

Shade of copper, not yet a copper shade


Kuparin kaipuu makuuhuoneeseen on ollut suuri. Aiemmin kuvailin ideaamme makuuhuoneen lukuvalaisimen suhteen. No, valaisinasia on jäänyt vähän taka-alalle tässä hetkiseksi, mutta ei suinkaan unohtunut. Nyt teimme pikku diy-projektin, jolla saimme jo vähän kuparin sävyä huoneen takaseinälle. Samaan tyyliin tulee sitten valaisinkin mustanpuhuvaa seinää vasten, kunhan saamme mallin suhteen tehtyä päätöksiä. Nyt kun ensisijainen valaisinhankinta tälle vuodelle on tehty ja olohuoneen katossa roikkuu ihanat Oglet, voimme kaiketi seuraavaksi miettiä tätä hankintaa aivan tosissamme. 

Kiitos vielä kanssajärkkääjille lauantain blogikirpparista sekä kaikilla torilla ostoksilla käyneille! Jo kolmatta vuotta putkeen meillä sattui aivan mahtava sää kirpparipäiväksi, ei voi kuin olla tyytyväinen. Huisin paljon ihmisiä kävi ostoksilla ja viidestä valtavasta Ikean kassista, jotka kotoa lähti aamulla matkaan, tuli yksi takaisin. Lisää tilaa kaapeissa, ah niin ihanaa! 

6 kommenttia :

  1. Hieno. Meilläkin isäntä tehnyt kaksi tuollaista, toinen valkoinen ja toinen musta. Yksi vielä odottaa kuparimaalia pintaansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, lisää löytyy meilläkin tuota viellä kun kaksi ostettiin ja tuossa on vasta toisesta puolet. Katsotaan laitetaanko toinenkin jonnekin, erillä värillä kuitenkin...

      Poista
  2. Kiva, kaunis ja erilainen. Tykkään tästä ideasta suuresti!

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄÄÄÄH! Mä olen hangoitellut kuparia vastaan koko ajan ja NYT sä vedit noin upeat kuvat kehiin. :D
    Ihan mielettömän kaunis yhdistelmä, musta ja kupari! Vau.

    VastaaPoista