19.8.2014

Toipumista ja Roosterin brunssi

Sunnuntaina hieman väsytti ja puhallutti. Lauantaina juhlistettiin kaveriperheen Indonesiaan muuttoa ja aamuunhan se meni railakkaasti. Harvemmin tulee enää koko yötä hippastua ja sen kyllä tuntee. Vielä eilenkin oli olo kuin jyrän alle jääneellä. Väsytti ja joka paikkaa kolotti. Vanhaksi kait sitä on tullut (niinku oikeesti). Tai sitten olen tulossa sairaaksi, kun tänäänkin on niin halju olo, kurkku on karhea ja palelee. Mutta olihan meillä lauantaina lystiä! Paljon hauskoja muistoja jäi näistäkin kemuista, joihin voi sitten ikävissään palata. Läksiäislahja on muuten melkoisen hankala asia, kun ei halua pakattavaa ja roudattavaa enempäänsä muuttajille antaa. Päädyimme lopulta keräämään kolehdin, jonka vaihdoimme paikalliseen valuuttaan. Saimme kasaan reilusti yli kolme miljoonaa rupiaa, ja setelit ujutimme suomalaista designia olevan Lovin taiteltavan puun oksille. Näin perhe menee maahan juhlallisesti miljonääreinä, mukanaan kevyt, helpposti matkalle taittuva muisto meistä ja Suomesta.

Niin että kyllä teki tiukkaa kasata itsensä ja suunnata kaupunkiin Cafe Roosteriin brunssille sunnuntaina. Olimme sopineet Nannin kanssa tapaamisen lounaan merkeissä ja eihän sitä nyt kehdannut siirtäkään. Ja onneksi en siirtänyt. Ihmisten ilmoille kun pääsi ja sai vähän murua rinnan alle, niin johan se elämä alkoi taas siintää tulevaisuudessakin. Ok, väsynyt olin ja varmastikaan en parhaimmillani, mutta hauskaa meillä oli kuitenkin. Pari tuntia meni kuin siivillä maittavan brunssin parissa rupatellen niitä näitä maan ja taivaan välillä. Että kiitos vain seurasta Nanni. Seuraavia treffejä odotellessa. :)



Jos et ole Roosterin brunssiin vielä käynyt tutustumassa, niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Rooster paikkana yleensäkin on minun makuuni kovasti ja listalla olevat burgerit ja muut myös testaamisen arvoisia. Brunssi on kattava; löytyy suolukkaa ja makeaa, salaatteja, leipiä, marjoja ja hedelmiä, ihania mehuja ja pirtelöitä, lättyjä ja leivoksia. Aivan kuin olisin nähnyt muutaman muunkin krapula-mörön hiipivän pöydän ympärillä fetan, savulohen ja suolakurkkujen kimpussa. 

6 kommenttia :

  1. Rooster on kyllä hieno paikka. Täytyy kyllä ehdottomasti käydä siellä joskus brunssilla!
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä suosittelen testaamaan, pari kertaa olen nyt käynyt. On hyvä. Samoin sinne! =)

      Poista
  2. Loistava lahjaidea! Ja voi, ymmärrän olotilan. mekin istuttiin iltaa la, vasta neljän maissa kotona. Sunnuntai meni koomassa :-\

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin!? Ja itseäni voin vielä tuosta puuideasta kehua. :) Mekin oltiin vasta neljän aikaan kotona ja sitten vielä tunteroinen järsittiin näkkäriä yöpalaksi. Ettei tule hiuko. :)

      Poista
  3. Oli kyllä kiva tavata ihan oikeastikin eikä vain blogissa. Ja Rooster on kyl mun uus suosikki paikka. Siellä piipahdin taas eilen kaffella ♥
    Tottahan toki tavataan taas pian.

    VastaaPoista