15.10.2014

Askelia

Huomenta!
Arvatkaapa mitä eilen tapahtui!? Meidän pirpana otti ensimmäiset askeleensa. Silminnäkijänä eka kerralla oli mummi, sama oli toistettu myös isille töiden jälkeen. Äiti, joka saapui töistä viimeisenä, sai vain kuulla sillä hetkellä nukkuvan pienokaisensa uusista taidoista. Muutama hapuileva askel, mutta askel kuitenkin, ilman tukea. Minun pieni, joka vasta eilen syntyi... Miten tämä aika voi mennä näin nopeaa? Tämä on yksi niitä asioita, jonka vuoksi olisi ihana olla vain kotona, eikä suuremmalla todennäköisyydellä missaisi yhtäkään näistä hetkistä. Vaikka niinhän siinä kävi mahalleen kierähtämisen kanssakin, että sitä odotettiin kameran koko ilta, kun näytti sen olevan niin lähellä. Sitten menen minuutiksi käymään jossain ja seuraavaksi kuulen Kaitsun huutavan olohuoneesta, että käänsitkö sinä tytön äsken mahalleen... 

id-kuva
Ilta vietettiin tyttelin kanssa kaksin kotona ja kuljin koko hänen perässään kännykkäkamera latingissa taskussa. Kyllä, taas oli harras toive, että jotain saisin tallennettua ja lähetettyä todistusaineistoa myös mummulle. Mutta ei se kukko käskemällä laula, eikä lapsi kävele. Ja ootahan vain, jos kaivat sen kännykän esille, niin johan loppuu kävely (tai mikä tahansa puuha) ja suunta on kontaten kohti ja älinän kera "se kännykkä kuuluu minulle!". Samaisen seikan vuoksi myös hänen valokuuvaminen on hieman haastavaa tällä hetkellä. 

Kyllä, sain kuin sainkin todistaa muutaman hapuilevan askeleen illan suussa. Ei, minulla ei ollut sillä hetkellä kameraa taskussa, enkä siinä tilanteessa sitä olisi kyllä ehtinyt ottakaan. Niin paljon piti keskittyä riemuitsemaan pikkuisen kanssa tästä mahtavasta uudesta taidosta. Olisittepa nähdeet sen hymyn! 


Päällä Espritin ulkokäyttöön soveltuva neuletakki. Takissa on kiinni huivi, joka voi roikkua vapaasti edessä tai sen voi kietoa kaulan ympäri haluamallaan tyylillä. Vero Modan Snake skinny leggareissa on jännä käärmestruktuuri, korkeahko vyötärö ja vetoketju takana, malli minun makuuni. Eihän se käärmekuvio tietenkään nyt tuossa kuvassa näy, mutta on kuulkaas tosi hauskat (näkyy täällä). Olen aivan villinä taas kaikenlaisiin printtipaitoihin ja varsinkin nämä eläinaiheet puhuttelee. Tiikeripaita on edelleen hakusessa, sitä olen metsästänyt jo melkoisen tovin, mutta olen löytänyt hauskoja vaihtoehtoja vain miehille. Mutta onko vähän söpö tuo pupu nörttilaiseineen?

Minun pahanmielen vaatekaapista on poistunut aika kasa kenkiä. Siellä oli varmaan kymmenen paria pölyttymässä saappaita ja nilkkureita, joista osaa en ole käyttänyt vuosiin. Mikään ei sovi minkään kanssa ja jos sopii, niin ei tunnu hyvältä jalassa. Pois vain! Raivokkaan karsimisen jälkeen sinne jäi vain nämä nilkkurit ja parit muut syys-/talvikengät. Nämä burgundin väriset nahkanilkkurit on parhaita kenkiä, mitä minulla on jalassa ikinä ollut. Vaikka on kantaa ja korkeutta, näillä jaksaa mennä vaikka aamusta iltaan, eikä tunnu oikeasti missään. Ja nämäkin löysin joskus muinoin tyyliin -70 % alella, hintaa jäänyt kuin parikymppiä... Näitä löytöjä lisää. 

Neuletakki: Esprit / T-paita: Vero Moda (Mick's) / Housut: Vero Moda (Mick's) / Laukku: French Connection / Kengät: DinSko

14 kommenttia :

  1. Jee, hyvä pirpana :D Siitä se lähtee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, niin se tekee. Mitähän me opitaan seuraavaksi...? :)

      Poista
    2. Repiin tietenkin pöydältä kaikki alas :D Vai onko se jo hallinnassa? :D

      Poista
    3. Aika hyvin on joo. Mutta enemmän hakoja ollaan esim. Dvd-soittimen ja tv:n virtanappien kanssa.

      Poista
  2. Liityin jonkin aikaa sitten lukijaksi, nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. :) Meillä on poika reilu 10kk ja nyt harjottelee seisoon ilman tukia. Ensimmäisiä kertoja kun sen pari sekuntia seisoi, yritti kans heti ottaa askeleita. Ilme oli kuulemma ollut aika mahtava, kun oli luullut "näin helppoako se on?!" :D Hauska kun teillä tyttö varmaan suunnilleen saman ikäinen, ainakin paljon samoja touhuja tuntuu olevan. ;) ja ps. tykkään teidän sisustuksesta, ois kiva nähä enemmänkin kuvia. :) ja se vielä, kun välillä harmittaa kun aina näkyy vaan 1 postaus yhdellä sivulla, ja saattaa jäädä toinen lukematta jos on ehtinyt 2 postausta tulla. Siis ettei muista tai hoksaa kattoa vanhempia että onko lukenut edellisen postauksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän tyttö täyttää parin viikon päästä vuoden. Seisomaan nousi vajaa 7 kk iässä ja tuettakin on seisonut jo pitkän tovin ja kärryjen kanssa kävele melkoista kyytiä harva se ilta.. Mutta kovin on varovainen ollut tuon tuetta kävelyn kanssa. Josko se tästä pikku hiljaa. :) Onhan tätä kehitystä aivan mahtava seurata.

      Yleisön pyynnöstä vaihdoin 3 postausta sivulle. :)

      Poista
  3. Ensimmäiset askeleet ovat niin tunteellisia.Muistan hyvin poikani pienet askeleet. :)
    Todella upeita asukuvia <3

    Blogissani BPhair pidennysten postaus ja upean BPface meikkipaljetin arvonta :) Toivottavasti osallistut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne, voi herranen aika. <3
      Kiitos!

      Kiitos vinkistä, pitää käydä tsekkaamassa. :)

      Poista
  4. Ihania uusia taitoja ja nyt ne vain lisääntyvät huimalla vauhdilla, pian kävellään jopa juostaan ja huudetaan "äitiiiiii".
    Voi wau mikä asu ja varsinkin toi neule, aivan ihana. Ootas kun tuun kaiveleen nurin narin ne sun siivoamat kirppiskamat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kohta ei perässä pysy. Kouluun mennään ja poikakaveria tuodaan näytille.

      Kaapit odottaa (ja täyttyy) penkojaansa. :)

      Poista
  5. Tärkeä etappi😊 ja ihana neuletakki😉.

    VastaaPoista