1.12.2014

Pikkujouluihin ja joulun odotukseen

Olen viime aikoina yllättynyt positiivisesti monenkin merkin valikoimista. Liekkö sitten valikoimat ovat jotenkin nuorehtuneet näillä merkeillä tai sitten minä olen vain huomaamattani vanhentunut. Aikaisemmin en kuitenkaan esimkerkiksi Espritiltä löytänyt itselleni mitään, mutta nyt ovat ajat muuttuneet. Olen tälle syksyä löytänyt kyseiseltä merkiltä jo montakin kivaa juttua ja kotiin astikin on niistä pari kantautunut. Nämä ovatkin olleet kovassa käytössä koko syksyn. Kipparin takin löysin Sellosta taannoisessa Espoon reissullamme. Kyseisen tyyistä takkia olin haeskellut jo kauan. Ensi alkuun kuvittelin ostavani tumman sinisen takin, mutta kyllä se mustaksi paljastui loppujen lopuksi. Ja oikeastaan se on vain hyvä asia. Raidallinen neuletakki löytyi Zeppeliinin liikkestä ja valloitti minut kuosillaan ja "integroidulla" kaulaliinalla. 

Liityin vastikään Espritin Friends-ohjelmaan, mitä kautta saa kerättyä pikku bonusta kaikista ostoistaan niin netistä kuin myymälöistäkin. Voin lämpimästi suositella Espritin nettikauppaa, mielestäni toimii kuin junan vessa ja on luotettava paikka asioida. Nopea ja maksuton toimitus lähipostiin sekä maksuton palautus tarpeen vaatiessa. Keräsin tähän Espritin sivuilta muutaman kollaasin minun silmääni miellyttävistä ja minun tyylisistäni arki- ja juhlavaatteista, joita voisin omaan kaappiini kaivata. 


Yllätys yllätys, värimaailma on valinnoissani mustaa, valkoista, harmaata. Arkivaatteissa edelleen tyylini on yksinkertaista ja helppoa vaatetta hieman rokahtavalla tai jopa boheemilla twistillä. Skinny-farkut miellyttää aina, nahkatakit, yksinkertaiset villakangastakit, valkoiset ja naiselliset kauluspaidat, yksityiskohdilla varustetut neuleet ja lisäksi tällä hetkellä pinnalla oleva keinonahka tykästyttää monessakin vaatteessa.

Täytyykin alkaa miettiä, mitä sitä Itsenäisyyspäivänä laittaa päällensä, kun kutsu on viiskymppisille käynyt. Omasta kaapista löytyy vain pikkumustia, mutta niitä sitäkin enemmän. Tällä hetkellä kuitenkin miellyttää myös pinnalla olevat paljetit, pitsi ja erilaiset kuviopintaiset hameet ja housut. Kaksiosainen juhla-asu voisi olla oikeastaan aika kivaa vaihtelua. Joku kiva paljettihame ja siihen yksinkertainen ja yksivärinen yläosa. Toisaalta esimkerkiksi PU-housut, yksikertainen toppi ja alla olevan kaltainen kuviollinen, lyhythihainen jakku olisi ihana yhdistelmä myös. Huoh.. Niin paljon ihania vaihtoehtoja, niin vähän juhlia...


Mukavaa maanantaita!

7 kommenttia :

  1. Espritillä on tullu tosiaan vierailtua nykyään entistä enemmän. Tuo valkoinen pusero on hyvin samantyylinen kuin kesällä ostamani E.n pusero joka on yksi suosikeistani.

    VastaaPoista
  2. Eii vitsi, ihan superkiva mustavalkoinen neule. Tykkään hurjasti!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat farkut <3

    VastaaPoista
  4. Musta ja valkoinen on kyllä aina tyylikkäitä vaatteissa. :) ennen en juuri pitänyt mustaa, jotenkin vierastin sitä oli sitten kyse sisustamisesta tai pukeutisesta, mutta nykyään vaatteissa pääpaino on kyllä ihan mustaa ja sisustukseenkin pikku yksityiskohtia tullut mustana. :) niin hieno, ryhdikäs ja syvä väri. Sinulla on kyllä kaunis pukeutumistyyli. Espritiltä tulee silloin tällöin ostettua vaatetta, mutta etenkin lasten vaatteissa kestävyys ei ole ollut kovin laatua. Toisaalta ei kyllä hinnasta voi sitä odottaakaan. :D itelle ja miehelle ostamat vaatteet on ihan hyvinä pysyneet. Mukavaa joulukuun alkua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei olekaan Espritin lastenvaatteista kokemusta. Omat ostokset on kyllä pitäneet kutinsa hyvin.

      Poista