2.12.2014

POP-pikkujoulut ja ihastuttava joulukoti

No niin, nyt näitä ihastuttavia tunnelmia sitten lauantaiselta POP-bloggareiden pikkujouluiltamme, jotka vietettiin Linnasalon Elämää -blogin upeassa, yli 100 vuotta vanhassa hirsitalossa. Pirttiin astuessa tuli vieraalla heti jouluinen olo. Emäntä keitteli meille glögiä, jouluvalot ja kynttilät lämmittivät niin silmiä kuin mieltäkin. Oli äärimmäisen rauhaisa tunnelma. 

Talo ja sisustus kaikkine yksityiskohtineen oli kyllä aivan käsittämättömän hieno ja ihana. Jokainen huone oli tarkkaan mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten  ja kaikkialla talossa oli lämmin kotoisa olo. Emäntä muka panikoi tulostamme ja meinasi, että kaikki on vielä kesken, eikä meitä voi päästää kyläilemään... Siis mitä ihmettä!? Mikä on kesken? Jos joku lista puuttui jostakin, niin voin sanoa, että ei kuule huomannut. Oli niin paljon ihania ja valmiita asioita, mitä katsella, että ei todellakaan katse kiinnittynyt niihin keskeneräisiin hommiin (mitä en vieläkään oikein usko edes olevan).


Rakastuin kertakaikkisesti näihin pikkutyttöjen huoneisiin, jotka olivat hauskasti yhdessä talon toisessa päässä. Tapetit ja vanhat kalusteet sekä uskomattoman ihana barbi-talo huutelivat vanhempaakin naista leikkimään ja tutkimaan leluja ja nurkkia. 






Pojan valtakunta oli yläkerrassa. Uuups, ei kerrota kenellekään että käytiin.



Ja sitten oli tietenkin talon sydän, pirtti, olohuone ja keittiö, jossa oli tunnelma kuin jossain Winter Wonderlandissa. Sanoinkin, että ei voi edes kuvitella pirtissä sisällä ollessa, että ulkona ei olisi lunta. Siinä hetkessä pystyi kuvittelemaan ulos korkeat valkoiset kinokset ja hiljalleen satelevan lumen tähtitaivaalta. Tiedän, ettei lumi voi sataa tähtitaivaalta, mutta täällä talvisessa joulun ihmemaassa sekin olisi varmasti mahdollista. 



Pirtin pöytä notkui erilaisia herkkuja. Meitä oli 15 henkeä ja kaikki toivat jotain pöytään nyyttärimeiningillä. Sitten vain jutusteltiin ja syötiin, syötiin ja jutusteltiin. Oli kuin lomalla olisi ollut. Ihania ihmisiä ja uusia tuttavuuksia paljon. Ensimmäistä kertaa tavattiin, mutta eipä olisi edes uskonut, niin kotoisalta tuntui heti siinä seurassa.




Oli kyllä aivan huikeat pikkujoulut ja koko viime viikko. Pääsin tutustumaan kahteen aivan täysin erilaiseen ihanaan blogikotiin ja sain tutustua yli kahteenkymmeneen uuteen upeaan ihmiseen. Vaikka pikkujoulupaikka olikin tyyliltään täysin erilainen, kuin meidän koti, oli se minusta aivan käsittämättömän upea. Tällaiseen paikkaan voisin mennä lomalle viikoksi ja nauttia näistä upeista yksityiskohdista ja siitä ihmemaan tunnelmasta ja olisin varmasti täysin levännyt ja rentoutunut kotiin palattuani.

Mukana näissä kemuissa (ja lisää kuvia tästä upeasta paikasta):


Kiitos myös yhteistyökumppaneille lahjoista ja herkuista:

14 kommenttia :

  1. Hah, oot hauska! Kyllä niitä keskeneräisyyksiä löytyy paljon noista kuvistakin, mutta parempi kun ei ala selittämään :D Kaikki on tosiaan viimesen päälle valmista! ;)
    Mukava kun tulit, oli hauska tutustua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah!! Totuuksia latelin. :) Kiva oli käydä, kiitos. Oli mukava tutustua!

      Poista
  2. Ihana postaus ja upeat kuvat sait otettua ♥ Yhden kuvan oisit voinu jättää julkaisematta, tuo maha oo mitenkään edustava :D :D
    Oot kyllä huippu tyyppi, ihanaa oli tutustua sinuun, jospa pian nähtäis uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No melko rakeista on kyllä sun otoksiin verrattuna, mutta ei auta. :) Mikä maha? Hyvä kuva, älä höpötä! :)
      Oli todellakin, treffataan pian uudelleen! <3

      Poista
  3. Voi että oot ottanut upeita kuvia!! :) ehkä sitä joskus itekki oppii harjoittelemalla mestarikuvaajaksi!! ;D muutenkin hauskasti kirjoitettu postaus, oli mukava tutustua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos. Hyviä kuvia oli sullakin! Oli todellakin mukavaa!

      Poista
  4. Kylläpäs oli ihana koti! Ja kiitos kaikista linkeistä. Näistä löytyi ihania uusia blogituttavuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin. Eipä kestä, tervemenoa tutustumaan. :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja ihanan kuuloinen iltama ollut teillä. Olet oikeassa, paikka on todella ihastuttava ja noi tyttöjen huoneet aaahhh.

    VastaaPoista
  6. Vau miten kauniita otoksia olet ottanut. Toki olihan koti niin kaunis että <3
    Oli kiva nähdä sinutkin kasvotusten! :)

    VastaaPoista
  7. Voi mikä postaus, kirjoitat hauskasti ja kuvat ovat upeita!! ♥ Hyvähyvä!! Ja olipas tosi kiva tutustua sinuun - vaikutat todella kivalta ja pirteältä ihmiseltä! :) Toivottavasti nähdään pian uudestaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ihana! <3 Kyllä me pian nähdään, pidetään siitä huoli.

      Poista