12.2.2015

Retro-Ryijy


Hei vaan! Kotona taas pitkän päivän jälkeen, joka alkoi toimistolta ja päättyi iloiseti kuorotreeneihin. Alkaa muuten olla jo kovasti vapputäpinää ilmassa, ensi-ilta lähestyy taas. Tässä minä siis istun edelleen työhuoneessa soittimen ääressä, treenailen stemmoja ja tankkaan vielä viimeisiä kadoksissa olevia sanoja. Itse treeneissä mennään jo kovaa kyytiä koreografin johdolla, joten siellä ei enää ehdi moisiin asioihin paneutua. Kotiläksyt siis kunniaan.

Työhuoneesta puheenollen, sain vihdoin ja viimein lahjottua/huijattua/lirkuteltua Kaitsun laittamaan vanhempieni häälahjan työhuoneen seinälle. Samalla seinällä koreilee mummon vanha senkki, joka on yksi suurimpia aarteitani. Mielestäni se huusi kaverikseen jotain muutakin retroa. Mummon komerosta löytynyt ryijy oli vielä värimaailmaltaankin kuin tähän paikkaan tehty.

Seinävaatteen ripustamisen jälkeen Kaitsu päivitti Instaansa... Tagit #ryijy #olenpehmennyt #vanhuustuli #ostakaakiikkutuoli ja #haluaneläkkeelle. Kertonee aika paljon siitä, mitä miehen päässä liikkui sillä hetkellä. Liekköhän tuo olisi jo tottunut? Jopa tykästynyt...? En ole uskaltanut kysyä.

7 kommenttia :

  1. Toi on upea! Sopii täydellisesti ton niin ikään täydellisen senkin kanssa. ;)

    VastaaPoista
  2. Vai onko tämä kuitenkin raanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se todellakin on. En edes ymmärrä miksi olen kirjoittanyt ryijystä, kun koko elämäni olen tätä puhutellut raanuksi. 😊

      Poista