5.12.2010

Kuplivaa marjamehua

Perjantaina vietettin kaveriporukalla pikkujouluja. Ennen lähtöä piti vähän tunnelmoida kotosalla kera Lambruscon ja Leevi and the Leavingsin. Kuoron uuden ketjun biisejä kuunnellen ja omaa stemmaa treenaillen se laittautuminenkin sujuu paljon lennokkaammin. Itse bileiden teemaksi muodostui vähän kuin vahingossa ysärimusiikki. Aamu kuuten saakka istuttiin ja kuunneltiin Spotifysta kaikkia mieleen tulevia vanhoja helmiä. Taidettiin sitä vähän laulaakin, tai ainakin ääni on jäänyt jonnekin. Kuuluu enää pientä pihinää. Jos oikein muistan niin Pohjois-Karjala oli aika kova sana... Loistava ilta. 

 

Kerronpas teille vähän Lambruscosta (Lambrusco Grasparossa di Castelvetro Amabile il Fojonco), maailman parhaasta viinistä. Lambrusco on italialainen punaviini, jota Alko kuvailee sanoin keskitäyteläinen, pehmeä, makea, pirskahteleva, karhunvatukkainen. Tämä hapokas ja marjaisan makuinen viini on on poksu-korkillisessa pullossaan vähän niinkuin punaviinin ja skumpan sekoitus  (kuulostaa noin sanottuna aika oudolta, mutta uskokaa pois. Tämä on NIIN hyvää). Myös ihmiset, jotka eivät ole punaviinistä koskaan välittäneet, ovat ihastuneet tähän. Marjamehua kera kuplien. Parasta juoma on kesähelteellä tai vaikka saunan jälkeen kylmänä nautittuna... tosin hieman petollinen, sillä tätä voi juoda janoonsa niin kuin sitä mummon marjamehua konsanaan.

Illan kotibileasustus
Neule Vero Moda, Koru Pieces, Laukku Guess, Saappaat Colin Stuart

Hyvää pitkän viikonlopun jatkoa kaikille.

2 kommenttia :

  1. ihania tunnelmakuvia!!
    ja niin kiva postaus tuossa alempana: joulua kotiin.
    aika sama maku meillä, vaikka ite ehkä siedän pikkuriikkisen enemmän koristeellisuutta, luulisin.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos.
    Eihän se pieni koristeellisuus pahaa tee. ;)

    VastaaPoista