29.6.2011

Mitä lomalla tehdään?

Loman ensimmäinen päivä... Kello on 8:50 ja olen järjestellyt paikat, eli lähinnä ympäriinsä lojuvat vaatteet, että siivoojat pääsevät puolilta päivin siivoamaan. Mitä sitten tehdään? Tämä se on se minun ongelma, kun ei osaa olla lomalla. Tulee vain huono omatunto, jos makaa kotosalla, vaikka voisi olla töissä. Hullua, tiedän. Maanantaina menen vielä toimistolle hoitamaan asioita. Keskiviikkona starttaakin sitten Kroatia-Slovenia reissu 11 pv, joten pääsee pois kotinurkista. Sitten alkaa se oikea loma. Sitten voi rentoutua.



Jos en lomasta osaa nauttia, niin nautin ainakin tänään puhtoiseta kodista. Yksi parhaimpia päätöksiä mitä on tehty viimeisen vuoden aikana on siivouspalvelun ottaminen. Kaksi kertaa kuukaudessa on Kotirinki käynyt puunaamassa paikat täällä ja jälki on ollut kiitettävää. Ei ole mitään ihanampaa kuin tulla kotiin työpäivän jälkeen putipuhtaaseen kotiin. Kerran kuussa, vuorotellen,  on kevyt- ja tehosiivous. Jo tuo kevytsiivous on niin kattava, että vastaa itsellä melkein sitä "joulusiivousta". Puhumattakaan tehosiivouksesta, joka menee paikkoihin, missä en ole edes käynyt. Ja kaikki tämä on kuitenkin kotitalousvähennyksen jälkeen todella edullista, ainakin näillä neliömäärillä.



Tänään kuitenkin tehdään meille tällä erää viimeinen siivous. Häiden suunnittelun ja uuden kodin hankinnan vuoksi pistimme rahahanat niin sanotusti kiinni. Kukkaron nyörit tiukemmalle... Mutta uskoisin, että kun häistä on selvitty, ja uusi koti löydetty ja laitettu, että palaamme takaisin tähän ihanaan "ylellisyyteen".



Mutta kohta muuten taidankin suunnata ihanien naisten kanssa rannalle piknikille!

Hauskaa päivää!

3 kommenttia :

  1. Ihanaa palautetta Kotiringin hommista! Tykkään. Ja ehottomasti uuteen kottiin palavelu kanssa.
    Mukavaa kessää <3

    VastaaPoista
  2. Oikein tyylikkään näköistä teillä =)
    Täälläkin vietettiin päivä rantsussa :)

    VastaaPoista