8.2.2012

HM Spring order

Tällainen paketti saapui postiin viime viikon alussa, ja tänään ehdin näitä vähän sovittamaankin. Oikein oli hyviä kaikki. Perus (työ)vaatetta, jotka sopivat hyvin yhteen sekä keskenään, että vanhojen vaatteideni kanssa yhdisteltäviksi. Musta mekko varsinkin oli aivan ihana, istui ja laskeutui täydellisesti. Malli on todella monikäyttöinen, oikeilla asusteilla siitä saa mekon melkein mihin tilaisuuteen hyvänsä. Tiedänpähän ainakin yhden vaatteen, minkä pakkaan mukaan tulevalle Amsterdamin reissulle.



6 kommenttia :

  1. Hyviä valintoja! Noista saa monta tyylikästä asua! :)

    VastaaPoista
  2. Saako tulla vinkumaan ja kysymään että mikä tuo musta mekko siellä HM sivuilla on? Tämä tyttö ei sitä löydä ja tekisi mieli vähän tarkemmin tutustua. Mun tuurilla se kyllä on myyty jo loppuun tietty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa tulla. =)
      Se on tämä:
      http://www.hm.com/fi/product/96509?article=96509-C#article=96509-C
      Sitä on vaaleen sininen ja musta.

      Poista
  3. Minullakin on tuo musta mekko ja se on kyllä niin imarteleva malli! Ja tosiaan helppo asustaa millaiseksi vain. :)

    VastaaPoista
  4. Greetings from Idaho! I'm bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home. I'm shocked at how fast your blog loaded on my mobile .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic blog!
    Feel free to visit my homepage ... content writing

    VastaaPoista