25.3.2015

Leninkisulkeiset

Taas on se aika vuodesta, että minulla oli treffit Pukumiehen naistenosastolla, tai tarkemmin ottaen naistenosaston sovituskopissa. Kävin tuttuun tapaani tälläämässä päälleni kevään juhlamekkoja ja uusia tuulia. Upelata näytti taas osaston kirjo niin mallien kuin värienkin suhteen. Harmikseni sieltä oli jo pari kaunotarta ehditty myydä loppuun, joita olin aikaisemmin kuolannut. Mutta jäihän tuonne onneksi vaikka ja mitä sovitettavaa vielä. Kattava valikoima pitkää ja lyhyttä mekkoa, kotelomekkoa ja sifonkiunelmaa sekä klassisempaa että todella ökyjuhlavaa oli liikkeessä tarjolla. Tässä valikoimasta muutamia poimintoja. 



Joseph Ribkoffin valikoimaa on Pukumiehessä paljon ja kuusi ensimmäistä ovatkin tältä merkiltä. Ribkoffin mekot ovat poikkeuksetta mukavia päällä, eivät rypisty ja laskeutuvat hyvin. Valikoimakin on niin laaja ja monipuolinen, että varmasti löytyy jokaisella mieluinen. 

Pakkohan se oli testata Sinkkuelmää-kategorian tylliunelmakin. Huomasin itselläni ainakin sen, että tylliä pitää vaistomaisesti koko ajan hipistellä ja hiplata, nostella ja silitellä. Upea mekko, mutta ehkä en tällaisessa olisi aivan kotonani kuitenkaan. 

Pitkistä mekoista ehdoton suosikkini oli tänä vuonna tämä umpinaisella pitsiyläosalla varustettu korallinpunainen kaunotar.

Harmikseni en muista tämän mekon merkkiä, mutta tässä olin heti kuin kotonani. Kaikin puolin ihana mekko; malli, väri, leikkaus ja materiaali saivat kaikki täyden kympin. Vappuhan on tulossa ja uusi mekko olisi kiva...

vai olisikohan tämä Guessin raidallinen minun vappukaronkka mekkoni? Tämä oli niiiiiin ihanan tuntuinen päällä, että ei paljon paremmalta voisi tuntua. Mekko on todella joustavaa materiaalia, mikä tarkoittaa tietenkin sitä, että se on päällä mukava. Kuitenkin materiaali oli myös jämäkkä, mikä puolestaan pitää hameen laskokset ja pallomaisen muodon ryhdikkäänä.

Keltamusta vai valkomusta, siinäpä pulma...? 

Ja tiedättekö mitä muuta tuolla sovituskopissa huomaa!? Kuinka kalpea sitä on talven jäljiltä. Ja kuinka kuiva iho voi ollakaan. Seuraavaksi siis nistakasta kiinniotto ihon kosteuttamisen ja kesään valmistautumisen suhteen. 

12 kommenttia :

  1. Vautsivau mikä kaunotar mekoissa! :) Sinulle kyllä sopii ihan jokainen noista. Upea tuo pitkä korallin värinen mekko! Ja totta, Guessin mekko näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa vain juhlat, mihin saisi tuon pitkän mekon ostaa... :)

      Poista
  2. Aivan ihania mekkoja. Tuo pitkä mekko olisi kyllä juuri sopiva kesän häitä ajatellen. Täällä kun on jo mietitty, että mitä ihmettä sitä loppukesästä päälleen juhliin pukee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä mietin täällä puolestaan, että mikä olisi hyvä tekosyy ostaa tuo pitkä mekko, kun ei ole juhlia näillä näkymin tulossa. :)

      Poista
  3. Ihania ja tyylikkäitä mekkoja. Pitkä koralliunelma olisi mieletön kesäjuhliin. Toinen suosikkini on tuo mustavalkoinen raitamekko. Niin pirteä ja nätti. :)

    VastaaPoista
  4. Huiii miten hienoja! Oma lemppari on toi mieletön mustavalkoinen yläriviltä. Wou!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, eikös olekin kivoja? Ylärivin mustavalkoinenkin oli aivan ihana, siitä oli myös pitkää tarjolla.

      Poista
  5. Kylläpä mekot pukevat sinua! Mun suosikkeja ovat nuo Ribkofit, sopivat loistavasti sinulle tummatukkaiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ribkoffilla on kyllä kiva valikoima ja ovat niin mukavia päällä.

      Poista